Curs video de logopedie: Învinge Bâlbâiala

Durată: 3 ore | Trainer: Vera Nastasiu

Curs video de logopedie: Învinge Bâlbâiala

Repeți sunete, silabe, prelungești consoanele sau vocalele și faci pauze nefirești în cuvânt? Simți mereu o tensiune fizică prin tremurul buzelor sau al mandibulei pe care nu-l poți controla atunci când încerci să pronunți? Ai niște ticuri faciale determinate de tensiunea musculară, încleștarea pumnilor, datul din cap, clipit rapid, grimase ale feței etc? Atunci acest curs este pentru tine, indiferent dacă ești copil sau adult.

Curs de dicție și discurs public pentru adulți și adolescenți

Durată: 5 ore | Trainer: Vera Nastasiu

Curs de dicție și discurs public pentru adulți și adolescenți

Cu noi, devii nr.1 la vorbirea în public. Scapă de această frica și spune stop dificultăților de vorbire. Corectează dicția, crește încrederea în sine, convingerea, gestionează emoțiile, învață tehnica prezentărilor de TOP! Dacă citești acest text, înseamnă că deja poți cuceri lumea prin discurs alături de cea mai bună antrenoarea de dicție și discurs public din țară, Vera Nastasiu! Trebuie doar să începi acest curs, ACUM!

Curs video de logopedie cu Vera Nastasiu

Durată: 80 minute | Trainer: Vera Nastasiu

Curs video de logopedie cu Vera Nastasiu

Defectele de vorbire se corectează, dacă intervii la timp și cu instrumente speciale, tehnici concrete și materiale logopedice destinate corectării fiecărui sunet. Atunci când copilul nu poate pronunța R, S-Z-Ț, Ș-J, L, CE-CI, GE-GI, confundă P cu B, C cu T sau G, F cu V este important să cauți o soluție. E atât de simplu să corectezi. Contează doar să antrenezi câteva detalii ale aparatului fono-articulator și devii un părinte liniștit lângă un copilaș fericit. Hai să începem această călătorie acum alături de mine!

Curs de memorie pentru adulți și adolescenți

Durată: 40 minute | Trainer: Vera Nastasiu

Curs de memorie pentru adulți și adolescenți

Concentrarea și atenția îți joacă feste? Știi ce trebuie să spui în fața unei audiențe, dar nu-ți amintești ideile? Ești panicat când uiți lucruri, zile importante sau numele unor oameni pe care tocmai i-ai cunoscut? Da, unele lucruri pot fi firești și normale. Dar când episoadele se repetă cu regularitate, ai nevoie să fii ajutat. Deci, exerciții, sfaturi, trucuri, tehnici de a memora ușor, eficient și cu rezultate 100% la cursul de memorie pe care îl începi chiar acum! Amintește-ți amintirile care merită a fi amintite!

Curs de dicție și comunicare pentru copii - NIVELUL I

Durată: 2 ore | Trainer: Vera Nastasiu

Curs de dicție și comunicare pentru copii - NIVELUL I

Cu noi, copiii spun: “Mă simt mai liber când vorbesc în public”, “Rostesc atât de ușor”, “Îmi pot controla emoțiile”, “Îmi plac prezentările”. Deci, cei mai buni la vorbirea în public, grație acestui curs distractiv, colorat, productiv și cu rezultate 100%. Un curs care îl ajută să câștige încredere, să devină convingător, să aibă emoții pozitive, o dicție impecabilă, un discurs bine echilibrat. Nu mai aștepta! Investește în dezvoltarea lui personală și ajută-l să aibă succes la școală.

Curs de comunicare pentru persoane publice

Durată: 3 ore și 40 de minute | Trainer: Vera Nastasiu

Curs de comunicare pentru persoane publice

Poți fi cel mai bun specialist din lume, dar dacă devii persoană publică și nu știi să comunici, atunci cariera ta acolo s-a terminat. Viața publică începe de la CO-MU-NI-CA-RE. Așa că, pentru oamenii care formează opinia publică, modul lor de vorbire, exprimare, empatizare, de prezentare la TV, RADIO, la întâlnirile cu oamenii este obiectivul nr. 1. Învață să placi oamenilor și să-ti placă și ție să fii în fața lor. Nu uita! Greșelile în comunicare ale persoanelor publice sunt memorabile și nu se iartă! Începe cursul acum!

Curs de dicție pentru jurnaliști

Durată: o oră și 30 de minute | Trainer: Vera Nastasiu

Curs de dicție pentru jurnaliști

“Wow … are o dicție impecabilă”! Aceasta este replica pe care o spunem jurnaliștilor remarcabili, pe care îi auzi la radio sau TV și au o voce sigură, o exprimare îngrijită, o lectură profesionistă la microfon, citesc știrile ca inegalabila Andreea Esca și fac interviuri ca minunata Teo Trandafir. Te poți inspira de oriunde! Dar dacă nu șlefuiești dicția, exprimarea, siguranța din voce, expresivitatea, fluența, citirea logică, atunci ești doar un om talentat și atât. Începe cursul care îți va oferi de mâine locul de muncă mult visat!

Inspiră-te de la Vera Nastasiu

Durată: 15 minute | Trainer: Vera Nastasiu

Inspiră-te de la Vera Nastasiu

Știi, oamenii nu se întâlnesc întâmplator. Și nici nu exista coincidențe. Coincidenta este modul prin care Dumnezeu alege să rămână anonim. Pastila motivațională este doza de inspirație care te va ajuta să înțelegi că tot ce ni se întâmpla în viață este reflecția modului în care acționăm, învățam la timp lecțiile și trăim experiențele vieții. Succesul este efemer, Valoarea ta ca OM trebuie să fie în capul mesei.

Recenzii despre noi