Curs Video Online

Inspiră-te de la Vera Nastasiu

Despre Curs

Viața nu mi-a oferit întotdeauna ce mi-am dorit, însă mi-a dat tot de ce aveam eu nevoie.

Sunt Vera Nastasiu și am ajuns acolo unde sunt prin multă muncă, efort, dedicare, prioritizare de sarcini, abnegație, perseverență și DISCIPLINĂ.

Te invit să ne ținem de mână prin această călătorie minunată, în care îți voi povesti despre provocări, dar și cum să le depășești, cum să TE autodepasești!

Nu există o pastilă magică pentru obținerea succesului. Vrei să-l obții? Atunci trebuie să știi ce vrei cu adevărat și cât de multe ești dispus să faci pentru el, care e scopul tău aici și 

  1. ȘTII CU ADEVĂRAT CE VREI? 

Ceea ce ești se va vedea în ceea ce faci. Scopul călătoriei tale aici este să devii cea mai bună versiune a TA! Dacă nu știi încotro te îndrepți, nu ai cum să ajungi la destinația visată. Dacă nu vei ști să-ți conduci destinul, viața te va conduce pe căile sale.

  1. ȘTII CARE ESTE MISIUNEA TA?

Indiferent de ocupația, jobul sau talentul pe care îl ai, trebuie să-ți definești misiunea și aportul pe care îl poți aduce pentru a face comunitatea și lumea – un loc mai bun în care să trăim. Atunci când îți vei îndeplini misiunea, îți garantez că succesul te va urma peste tot.

  1. ȘTII CUM POȚI EXCELA?

Ceea ce știu este că fiind excelent, devii de neuitat!  Te deosebești din mulțime.  Este uman să ne macine îndoiala dacă facem un lucru corect sau nu. Doar deschide geamul în fiecare dimineața, mulțumește Divinității pentru ceea ce ești și continuăm călătoria spre o singură destinație - BINE ȘI CORECT. 

RĂMÂI TU, RĂMÂI MODEST ȘI LUMEA TE VA IUBI AȘA CUM NU ȚI-AI IMAGINAT VREODATĂ!

Să începem, așadar! Nu amâna, ascultă fiecare dintre videourile de mai jos și revino la ele ori de câte ori simți nevoia.

Crede în tine! 

Cu prețuire,

Vera

 


Inspiră-te de la Vera Nastasiu

Acest curs este GRATUIT cu acces nelimitat pentru toți cei care cumpără un produs de pe www.dictieonline.md

Curs Detalii

  • Trainer: Vera Nastasiu
  • Limba: Română
  • Durata cursului: 15 minute
  • Acces pentru 3 luni: de pe calculator, tabletă, telefon

Recenzii despre noi