Poezii logopedice

Învățăm alfabetul cu poezii logopedice și ne pregătim de școală!

Ca să învețe cât mai bine alfabetul, copilului i se propune tot alfabetarul în poezii logopedice distractive, amuzante și care se axează pe forma sunetului, cuvintele în care se regăsește, acțiunile pe care le produce. 

Deci,  "sunetele din caiet, sunt acum în alfabet". Poeziile din acest set, sunt interesante, amuzante, distractive și utile procesului de conștientizare a fiecărui sunet.

Poeziile logopedice pot fi memorate și de grupa pregătitoare iar cuvintele relevante din fiecare poezie, ajută copilul să dezvolte comunicarea vizuală, auditivă și verbală.

Suportul conține - 30 de fișe!

Format: PDF

Preț: 19 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs