Ghid pentru scrierea unui discurs public. Structuri și exemple

Ești în căutarea unor structuri și exemple concrete pentru a scrie un discurs public? Vrei să știi cu exactitate ce trebuie să conțină un discurs atunci când ai o ședință de 5 minute sau de 20 de minute? Trebuie să vinzi un produs, să inspiri, să motivezi sau să informezi? Ai nevoie de un discurs pregătit bine și cu toate detaliile relevante audienței tale? Atunci acest produs este pentru tine.

Produsul "Cum să scrii un discurs? Structuri și exemple" conține 33 de pagini scrise, atent detaliate și cu aplicabilitate imediată. 

Astfel, grație acestui produs, Vera Nastasiu, antrenoare de dicție și discurs public te ajută să înțelegi cum se conceptualizează la modul practic o comunicare în public, oferindu-ți structuri și exmple concrete, scrise chiar de ea, pe subiecte diverse, în așa fel încât să te poți prezenta oriunde și oricând cu un discurs convingător. 

Ghidul conține următoarele dimensiuni practice: 

- Cum se scrie un discurs? Structură și exmplu scris. 

- Prezentarea de 5 min. 

- 5 greșeli frecvente atunci când faci o prezentare de 5 minute;

- Discurs public - Vinde un produs;

- Discurs în cadrul unei ședințe

- Discurs improvizat;

- Prezentarea perfectă de 20 de minute;

- Discurs persuasiv;

- Discurs pregătit; 

- Discurs pentru ziua de naștere a șefului; 

- Discurs pentru o petrecere dacă ești invitat în calitate de oaspete; 

- Discurs pentru o petrecere dacă ești naș, nașă, mire, mireasă.

- Discurs pentru 8 Martie.

Tot ce trebuie să faci acum, este să descarci Ghidul PDF și să treci cu privirea peste fiecare structură și să mergi fericit la următorul tău eveniment. 

Strălucește pe scenă și cucerește lumea prin discurs! 

Preț: 19 €

29 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs