Fișe pentru dezvoltarea vorbirii: Categorizarea

Categorizarea este una dintre activitățile ce implică disciplinarea și controlul creierului. Copilul are posibilitatea să delimiteze imaginar obiectele, animalele, insectele etc.

Categorizarea este una dintre activitățile ce implică disciplinarea și controlul creierului, copilul având posibilitatea să delimiteze imaginar obiectele, animalele, insectele, hobby-urile, sporturile, locațiile, anotimpurile, obiectele sanitare, păsările, florile, personajele din povești, într-o ordine exemplară și să învețe lucruri despre acestea, dezvoltând limbajul și gândirea.

Fiecare fișă conține o categorie, care implică mai multe detalii ce pot fi discutate și apoi verificate prin întrebări.

Vârsta 3+

Setul conține: 17 fișe, format PDF

Preț: 21 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs