Fișe pentru dezvoltarea limbajului: Formă- Culoare- Textură

Fișele de dezvoltarea a vorbirii, propuse în această prezentare, sunt indicate pentru asocierea logică a unei părți a corpului cu obiectul propus.

Copilul descoperă și asociază lucrurile din jur în funcție de utilitatea lor. Atunci când își descoperă corpul, decide sau refuză anumite lucruri, argumentând sau nu, în funcție de limbajul pe care îl posedă.

Fișele de dezvoltarea a vorbirii, propuse în această prezentare, sunt indicate pentru asocierea logică a unei părți a corpului cu obiectul propus.

Prin intermediul lor, ajutăm copilul să descopere forma, culoarea, textura dar și partea corpului care o folosim în relația cu acel lucru. Ajutându-l să-și cunoască mai bine corpul - cap, mâini, gât, bust/corp, picioare, tălpi, copilul va exprima nevoile și dorințele lui mai ușor, reușind să comunice imediat ceea ce își dorește și să dezvolte articularea.

Vârsta 2+

Setul conține 11 Fișe, în PDF

Preț: 19 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs