Fișe pentru dezvoltarea improvizației

Dezvoltarea improvizației

Fișele propun 11 idei de povești pe care le poate dezvolta copilul și îmbunătăți abilitățile de comunicare.

Activitățile îl vor ajuta pe copil să-și îmbogățească vocabularul, să vorbească fluent, corect, să-și exprime clar mesajul sau ideile, să dezvolte improvizația, creativitatea.

Aceste activităţi sunt recomandate copiilor de toate vârstele. Se pot implica și adulții pentru a dezvolta versiunea lor de poveste, doar prin prisma imaginilor propuse. Fișele conțin 11 șiruri de imagini logice, care pot crea o poveste.

Setul conține: 12 fișe, PDF

Preț: 19 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs