Fișe pentru dezvoltarea comunicării prin asociere logică

Prin intermediul acestor fișe, copilul identifică asocierea logică dintre cuvânt și imagine, având posibilitatea să-l rostească și pe silabe, așa cum este deja despărțit pentru a diferenția structura cuvântului.

Prin intermediul acestor fișe, copilul identifică asocierea logică dintre cuvânt și imagine, având posibilitatea să-l rostească și pe silabe, așa cum este deja despărțit pentru a înțelege structura cuvântului.

Totodată, copilul implică cuvântul în contexte cotidiene, având posibilitatea să însușească utilitatea acelui lucru în viața de zi cu zi. De asemenea, învață culoarea și forma lucrului pe care îl asociază logic.

Este important să traseze cu o linie, către imaginea care consideră că se asociază cu acel cuvânt. I se va rosti în voce cuvântul, iar el trebuie să găsească imaginea aferentă și să exprime verbal, ce este sau cine este acel obiect.

Vârsta: 4 – 10 ani

Setul conține 12 Fișe, în PDF

Preț: 20 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs