Fișe pentru consolidarea sunetelor

Fișele fixează sunetele lipsă și ajută la diferențierea lor.

Create pe trepte de dificultate, de la simplu la avansat, fișele dezvoltă concentrarea și atenția, memoria vizuală și auditivă. În cadrul exercițiilor, sunt cuprinse toate sunetele, iar imaginea alăturată sprijină copilul în găsirea sunetului corespunzător. Cuvintele propuse sunt din diferite arii ale vieții cotidiene și participă la dezvoltarea culturii generale. Copilul va scrie cu majusculă sunetul sau sunetele lipsă, după care va rosti cuvântul corespunzător.

Vârsta 5 – 8 ani.

Setul conține: 28 fișe 

Preț: 19 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs