Fișe: Învață să povestești!

Fișele sunt destinate copiilor de la 5 până la 12 ani, care nu pot reține conținut, nu dezvoltă propozițiile și nu păstrează consecutivitatea ideilor. 

Antrenoarea Vera Nastasiu a dezvoltat un concept ușor, distractiv și plăcut fiecărui copil, care are dificultăți în a memora titlul, autorul, cuvintele noi ale textului, ideile principale, logica expunerii, într-un sistem simplu și ușor de aplicat. 

Setul conține 52 de fișe, cu peste 20 de povești impresionante și modul în care trebuie redat acel text sub forma grafică. Datorită acestei structuri, atent create, copilul devine independent în a-și expune gândurile, a urmări firul narativ și a-și dezvolta abilitatea de comunicare logică. 

Fișele sunt destinate copiilor de la 5 până la 12 ani, care nu pot reține conținut, nu dezvoltă propozițiile și nu păstrează consecutivitatea ideilor. 

Testate în sala de curs la Dicție.md, fișele se bucură de multă popularitate, oferind fiecărui copil siguranță de sine, încredere, plăcerea de a comunica public și autenticitate. 

Setul conține: 52 de fișe.

Preț: 29 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs