Fișe - Două silabe

Fișe pentru dezvoltarea comunicării în limba română

Despărțirea în silabe este un indicator important în dezvoltarea comunicării. Înainte de a ști să scrie sau să citească, despărțirea în silabe formează în creierul copilului, structura cuvântului. Este o etapă importantă, pe care n-ar trebui s-o omitem, pentru că despărțirea în silabe îl ajută să diferențieze silabele, să le identifice corect, iar ulterior acest lucru îl va ajuta să învețe să scrie și să citească.

Fișele pentru dezvoltarea comunicării în limba română, îl ajută să exerseze alături de un adult despărțirea în silabe.

Modalitatea propusă de specialista în terapia vorbirii, Vera Nastasiu este una interactivă, distractivă, colorată, menită să ofere rezultate imediate.

Grație acestor fișe, copilul își îmbunătățește capacitatea de a despărți logic în silabe. Totodată, părinții, educatorii sau logopezii care lucrează cu aceste fișe, pot pune întrebări relevante despre fiecare dintre subiecții propuși, oferind informații adiționale copilului și implicand acel subiect într-un context cotidian.

Setul conține - 12 fișe

Preț: 24 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs