Fișe: Dezvoltăm vocabularul

Fișele dezvoltă atenția, concentrarea și îmbogățesc vocabularul.

Fișele oferă oportunitatea copiilor de la 5 ani, să găsească datorită sunetelor propuse cuvinte noi.

Astfel, fișele dezvoltă atenția, concentrarea și îmbogățesc vocabularul.

Copilul este ajutat de imaginile prezentate și trebuie să potrivească sunetele lipsă, în așa fel, încât imaginea propusă să fie scrisă corect. 

Copilul face mai multe acțiuni. Și anume, ideintifică vizual obiectul propus, articulează în voce acel cuvânt, selectează dintre sunetele propuse pe cel relevant pentru context și identifică fonemul lipsă. Ulterior scrie cuvântul și rostește urmărind literele scrie. 

Setul conține: 13 Fișe, livrate în PDF.

Preț: 19 euro

Preț: 19 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs