Fișe - Cuvinte din două silabe. Automatizarea sunetelor

Unește silaba lipsă, alegând-o pe cea potrivită din șirul propus mai jos:

Activitățile propuse în aceste fișe care cuprind cuvinte cu două silabe, îi oferă copilului posibilitatea să identifice silaba lipsă dintr-un șir de silabe propuse sau un grup de litere.

În consecință, copilul formează cuvinte noi, după ce parcurge toate silabele propuse, citind în ritm propriu, anticipând tot felul de cuvinte, consolidând etapa despărțirii pe silabe.

Setul conține - 9 Fișe, 

Preț: 19 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs