Fișă pentru dezvoltarea comunicării și a simțurilor

Fișa propusă, poate fi folosită pentru a dezvolta comunicarea și a raporta fiecare acțiune sau subiect către simțul aferent.

Oamenii au cinci simţuri de bază: văz, auz, miros, gust şi cel tactil. Toate organele asociate fiecărui simţ transmit informaţii către creier pentru a-l ajuta pe copil să perceapă mai bine lumea din jur.

Fișele propuse, pot fi folosite pentru a dezvolta comunicarea și a raporta fiecare acțiune sau subiect către simțul aferent.

Copilul va uni printr-o linie actiunea sau obiectul propus cu organul pe care îl solicită. Î

n timpul exercițiului se vor pune întrebări despre gust sau miros (gust - dulce, acru, miros de vanilie, portocale), despre duritatea (moale, tare) sau sunetul produs de anumite obiecte. În cest mod, copilul va avea imaginea completă a fiecărui simț, despre acțiunea pe care o produce și modul în care el trebuie să se comporte.

Vârsta 2 +

Setul conține 11 fișe, în format PDF

Preț: 11 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs