Exerciții de memorie pentru copii

Antrenează concentrarea și atenția copilului tău

Îți oferim 40 de soluții în cele 40 de cartonașe cu exerciții educative pentru antrenarea memoriei copiilor.

Cele 40 de carduri cu dimensiunea de 8.5x12cm sunt în primul rând un material educativ destinat copiilor care memorează greu texte, poezii, calcule matematice etc.

Inspirate de metoda Montessori, exercițiile de memorie încurajează percepția lucrurilor cu ajutorul ochilor, nasului, limbii. Tehnicile de antrenare a memoriei vizuale, auditive și verbale pe care le folosim, prezinta imagini reale din viata de zi cu zi. Ele îl ajută pe copil să dezvolte abilitățile de memorie și de asociere, perceperea diferitelor texturi, dezvoltarea atenției prin simtul tactil, memorarea unor texte, poezii, șiruri de cuvinte, parole, animale, fructe, instrumente muzicale, mijloace de transport, cu multă ușurință. Setul încurajează percepția lucrurilor cu ajutorul ochilor si recunoasterea formelor, dezvolta concentarea și capacitatea de sinteză spatială.

Fiecare cartonaș specifică tema exercițiului de memorie. Ele trebuie repetate zilnic, până memoria se îmbunătățește.

Exercițiile sunt recomandate de la 6 la 12 ani.

Produsul este disponibil doar DIGITAL. 

Preț: 52 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs