Exerciții de dicție pentru copii

Corectează pronunția copilului oriunde ai fi.

Îți oferim 52 de soluții în cele 52 de cartonase cu exerciții de dicție distractive pentru corectarea pronunției copiilor. Imaginea suport reprezentativă a fiecărui cartonaș cu dimensiunea de 12x6 cm, contribuie la automatizarea sunetului. Exercițiile de logopedie sunt în primul rând un material educativ destinat copiilor, părinților ai căror copii nu pot pronunța anumite sunete, dar și logopezilor, educatorilor sau profesorilor.

Cu ajutorul lor, într-o manieră amuzantă se poate corecta pronunția copiilor prin asocierea corectă cu imaginea prezentată, dar și emiterea, consolidarea sunetelor, diferențierea fonematică a sunetelor, automatizarea și dezvoltarea vorbirii copilului. Exercițiile se vor repeta zilnic, până sunetul va fi prezent în vorbirea curentă. Fiecare cartonaș specifică sunetul exact pe care îl corectează acel exercițiu. 

Exercițiile sunt recomandate copiilor de la 5 la 12 ani. 

Produsul este disponibil doar DIGITAL.

Preț: 52 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs