Exerciții de dicție pentru copii - Fructe

Învățăm și antrenăm vorbirea copiilor într-un mod distractiv cu exerciții de dicție care au tematica - Fructe și Legume

Vrei să oferi copilului șansa de a învăța fructele și legumele, dar în același timp să antreneze și dicția prin intermediul lor? 

Nimic mai simplu! 

Ai tot setul de 29 de cartoane digitale la tine acasă și antrenamentul este garantat. 

Vârsta 3+ 

Setul conține 29 de cartoane digitale frumos colorate și cu rezultate sută la sută. 

Autoare:  Vera Nastasiu

Produs patentat. 

Preț: 29 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs