Exerciții de dicție pentru adulți

Vorbește fluent și fără teamă. Corectează dicția alături de Vera Nastasiu.

 Îți oferim 51 de soluții în cele 51 de cartonașe cu exerciții de dicție pentru corectarea pronunției și dezvoltarea dexterității adulților. 

Cele 51 de carduri cu dimensiunea de 12x6 cm identifică dificultatea de articulare, te ajută să emiți sunetul, să-l consolidezi, să faci diferențierea fonematică a sunetelor și să autommatizezi articularea.

Exercițiile de logopedie sunt în primul rând un material educativ destinat adolescenților, adulților (indiferent de meserie) care nu pot pronunța anumite sunete, logopezilor, educatorilor sau profesorilor. Fiecare cartonaș specifică sunetul exact pe care îl corectează acel exercițiu.  Ele trebuie repetate zilnic, până sunetul este impostat și apare în vorbirea curentă.

Produsul este disponibil doar DIGITAL.

Preț: 29 €

51 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs