Emiterea sunetului L

Fișele destinate impostării, automatizării și consolidarii sunetului L, conțin detalii importante despre poziţia aparatului fono-articulator în timpul emisiei sunetului „L”.

Frumos ilustrate și foarte atractive, fișele destinate impostării, automatizării și consolidarii sunetului L, conțin detalii importante despre poziţia aparatului fono-articulator în timpul emisiei sunetului „L”.

Aceste exerciții sunt extrem de importante în demersul de corijarea a sunetului R. Grație acestor fișe, copilul poate exersa automatizarea sunetului L în poziția inițială, mediană și finală.

Totodată, se vor forma reflexe de automatizare, prin intermediul exercițiilor de identificare a sunetului L, formarea de propoziții sau utilizarea paronimelor. 

Setul conține: 150 de fișe

Fișele sunt oferite în format: PowerPoint Presentation.

Preț: 29 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs