Emiterea sunetelor Ș - J

Corectarea sunetelor Ș-J, simplu și ușor.

Confundate adesea cu S - Z, sunetele Ș-J au o tehnică specială de emitere. Datorită fișelor elaborate de Vera Nastasiu, copilul înțelege locul și modul de formare, dezvoltă auzul fonamatic și automatizează emiterea șuierătoarelor și prepalatalelor Ș-J. Menționăm, că un sunet este surd și altul sonor,  dar ambele sunt constrictive. Iată de ce etapa de respirație este una importantă și necesară. 
În fișa, de debut găsiți informații relevante despre cum se va emite acest sunet și care sunt etapele de automatizare și consolidare. 

Setul conține peste 165 de fișe.

 Preț: 99 euro

Preț: 29 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs