Elemente de concentrare și atenție

Scapă de problemele de concentrare la școală. Crește atenția și forța de concretrare.

Fișele ajută copilul să elimine problemele de concentrare la școală, care sunt relativ frecvente. Datorită lor, copilul are capacitatea de focalizare și menținere a concentrării pentru o perioadă de timp.

Atunci când rezolvă fișele, creierul are abilitatea de a prelua toți stimulii din jur, copilul fiind focusat doar pe realizarea acelor sarcini, fără să se mai gândească la informații irelevante. El menține atenția asupra unei singure activități, stimulând centrul vorbirii din creier. 

Setul conține: 25 de Fișe, în PowerPoint Presentation 

Preț: 59 euro

Preț: 25 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs