Dezvoltăm limbajul: Vârsta antepreșcolară

Fișele dezvoltă vorbirea. Ele ajută în același timp la perfecționarea exprimării, îmbogățirea vocabularului.

Fișele dezvoltă vorbirea necesară în procesul de comunicare și de cunoaștere a vieții înconjurătoare. Ele ajută în același timp la perfecționarea exprimării, îmbogățirea vocabularului.

Altfel spus, îl ajută să-și însușească în mod practic structura gramaticală a limbii române, sub atenta supraveghere a unui adult. Fișele oferă copilului un start bun în procesul dintre gândire și limbaj, oferindu-i posibilitatea să exprime conținut. 

Setul conține 36 de fișe.

Format: PowerPoint Presentation.

Preț: 22 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs