Dezvoltăm limbajul în acțiuni: Vârsta antepreșcolară

Fișele propuse dezvoltă limbajul și oferă copilului posibilitatea de a asimila limba maternă prin intermediul tuturor activităților zilnice pe care le practică.

Fișele propuse dezvoltă limbajul și oferă copilului posibilitatea de a asimila limba maternă prin intermediul tuturor activităților zilnice pe care le practică. Ele urmăresc, cu precădere, formarea capacităților de exprimare, reproducerea unui conținut de idei prin expunere liberă, după vizualizarea unei imagini.

Activitățile propuse captează interesul și trezesc nevoia de exprimare prin limbaj verbal. Astfel, copilul ajunge să exprime nevoile, dorințele, impresiile, gândurile și chiar programul lui de peste zi, într-o anumită ordine. Rezolvate sistematic, exercițiile redau copilului vorbirea inteligibilă, logică.  

Setul cuprinde: 60 de fișe.

Setul se livrează: PowerPoint Presentation.

Preț: 29 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs