Descoperă cuvântul! Stimularea limbajului.

Copilul scrie mai greu și confundă sunetele?

Dicție.md îți propune să fixezi vizual sunetele limbii române, printr-un exercițiu distractiv și foarte util. Exercițiile propuse de Vera Nastasiu, familiarizează copilul cu conceptul de sunet, vocală, consoană, ajutându-l să facă diferența între ele, exersând scrisul.

Fișele oferă oportunitatea de a produce cuvinte noi și în consecință de a achiziționa limbaj. Fișele extind vocabularul, fixează vizual toate sunetele și creează reflexul de a citi cu ușurință.

Setul conține 42 de fișe. Format PDF. 

Preț: 29 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs