Corectarea sunetului "R"

Corectăm sunetul R. Etape de antrenament pentru impostarea sunetului R.

Cel mai greu sunet din limba română este fonemul R. Copilul confundă inițial R cu L, iar mai târziu dezvoltă un pararotacism, care se manifestă prin grasierea franceză a acestuia și dificultăți majore în pronunțarea lui.

Fișele sunt concepute să dezvolte respirația, auzul fonematic, recunoașterea sunetului în toate cele trei poziții de articulare și obținerea vibrației apexului limbii.

Asigurați-vă înainte de a începe terapia, că sunetul L este impostat corect și nu e nevoie de fixarea lui.

Interactive și foarte colorate, fișele propuse sunt testate și dau rezultate 100% în terapia de corijare a sunetului R.

 Setul conține: 72 de fișe. 

Fișele sunt livrate în format: PowerPoint Presentation.

Preț: 19 €

29 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs