Corectarea sunetelor S-Z-Ț

Program de terapie pentru corijarea sigmatismului

Sunetele S-Z-Ț sunt rostite greșit de unii copilași din mai multe motive.

Fie au moștenit defectul de vorbire de la părinți, fie l-au dobândit pe parcurs. 

Antrenoarea de dicție Vera Nastasiu corectează defecte de vorbire în sala ei de curs și văzând numărul impunător de copilași care emit greșit aceste sunete, a elaborat un program de terapie logopedică complet, prin intermediul căruia părinții sau educatorii, logopezii sau profesorii pot corecta această dificultate. 

Datorită acestui program, copilul emite, consolidează și automatizează sunetele S-Z-Ț. 

Rostește corect și scapă de sigmatism. 

Setul conține 260 de file, format PDF

Preț: 39 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs