Antrenează tehnica scris-citit

Fișele ajută copiii să achiziționeze limbaj și să obțină deprinderi pentru tehnica scris-citit.

Fișele ajută copiii să achiziționeze limbaj și să obțină deprinderi pentru tehnica de scris-citit. Acestă tehnică reprezintă un proces complex, pe parcursul căreia copilașii deslușesc semnificația cuvintelor, utilitatea lor în viața de zi cu zi.

Grație acestor fișe, copii reușesc să învețe cuvinte noi, să exprime idei interesante, să răspundă unor necesități sau acțiunilor celorlalți. 

Antrenate zilnic, exercițiile propuse, ajung să facă parte dintr-un sistem simbolic complex pe care îl dezvoltă și rafinează grație fișelor www.dictieonline.md

Setul conține: 15 fișe, în PDF Vârsta 5+

Preț: 35 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs