21 de exerciții de creativitate

Ne naștem absolut toți creativi, dar în timp învățăm să nu mai fim. Oare de ce?

Antrenoarea de dicție și discurs public Vera Nastasiu oferă 21 de exerciții de creativitate destinate copiilor cu vârsta între 6-12 ani, care vor înțelege că creativitatea este abilitatea de a crea lucruri cu mâinile sau cu mintea.

Deci,  creativitatea înseamnă că să iei o problemă sau o provocare și să o privești dintr-un unghi nou, diferit.

De exemplu, ”mâzgălitul” pe o foaie de hârtie trezește emisfera dreaptă a creierului, adică centrul de creativitate și te ajută să te concentrezi. Henry Ford și Steve Jobs foloseau acest mic exercițiu de creativitate pentru a-și găsi inspirația atunci când se simțeau blocați.

Neuro-cercetătorul britanic Paul Howard-Jones a împărțit un grup de oameni în două și le-a cerut să creeze povești pornind de la 3 cuvinte. La jumătate din grup le-a dat cuvintele ”a spăla”, ”dinți” și ”străluci”, la cealaltă jumătate ”vacă”, ”fermoar” și ”stea”. Cei care au primit cuvintele fără legătură între ele au produs povești mai creative.

Deci, astăzi, îți propunem 21 de exerciții pentru a dezvolta creativitatea. 

Click și ai fișierul PDF acasă. Acesta este un produs digital. 

21 de tehnici de creativitate conține 22 de fișe. 

Preț: 15 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs