Fișe pentru un limbaj elevant! Vârsta 6-8 ani.

Un vocabular elevat și bogat.

Fișele propuse îl ajută pe copil să înțeleagă adjectivele, antonimele și sinonimele. Șirul consistent de sintagme propuse, arată adjectivul, antonimul sau sinonimul din perspectiva în care indică însușirea unui obiect, însoțește și determină un substantiv. Datorită fișelor va descoperi că adjectivul se acordă în gen, număr și caz cu substantivul determinat. Exemplu: casă frumoasă, mașină frumoasă, omul frumos, femeia frumoasă, etc. De regulă, locul adjectivului este după substantivul pe care îl însoțește, dar poate sta și în fața acestuia. Exemplu: frumoasă fată.

Fișele ajută copilul să înțeleagă și antonimele. Datorită lor, va distinge că acestea sunt cuvinte cu formă diferită și înțeles opus. Procesul de învățare se va face în prezența unui adult. Iar ulterior, când sunt înțelese și înșușite, antonimele se vor lucra independent, printr-un exercițiu gen - competiție. Părintele va întreba și copilul va găsi antonimul potrivit.

La fel se va proceda și cu sinonimele. 

Setul conține 63 de fișe. 

Preț: 29 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs