Caiet Logopedic

Caietul Logopedic este un mini ghid logopedic destinat copiilor din clasa pregătitoare și clasa întâi.

Caietul logopedic este un material educațional, un îndrumar de bază pentru copiii care vor să corecteze mai ușor dificultățile de articulare. Acest mini ghid logopedic, interactiv și atent structurat, ajută la recunoașterea sunetelor, diferențierea fonematică, la dexteritatea vorbirii, la articularea corectă și clară a cuvintelor care sunt pronunțate cu dificultate, începând cu vârsta de patru ani.

Materialul propus este structurat pe sunetele care au același loc și mod de formare, antrenând partea vizuală, auditivă și verbală.

Caietul pune la dispoziția copiilor și părinților diverse activități, începând cu scrierea, articularea, desenarea sau modelarea sunetului, până la antrenarea paronimelor, citirea după simboluri, despărțirea pe silabe, antrenarea tehnicii scris-citit, elemente de concentrare, atenției, descoperirea de cuvinte noi, exerciții de dicție destinate corijării fiecărui sunet, dar și poezii logopedice.

La finalul acestui proces de instruire, copilul va dobândi abilități de diferențiere fonematică, va articula cu ușurință, va crea propoziții simple și dezvoltate, va imposta, consolida și automatiza sunetele limbii române, iar grație exercițiilor de dicție va corecta defecte de vorbire sau dificultăți de articulare, într-o manieră distractivă, educativă și productivă.

Caietul Logopedic este destinat copiilor cu vârsta de la 4 la 12 ani. 

Preț: 99 €


TERMENI ȘI CONDIȚII

  • Caietul logopedic poate fi plătit online sau în oficiul Dictie.md, din str, București 83. Or. Chișinău. Tot acolo, poate fi ridicată comandă, printr-o programare prealabilă la +373 67449944 sau va fi livrată prin curier, în 2-3 zile lucrătoare, (60 lei livrarea pe teritoriul Republicii Moldova) la adresa specificată în fișa de plată doar pe teritoriul RM.

  • Produsele de la secțiunea Logopedie sunt disponibile pe site, (Profil -> Produsele mele, în cabinetul personal), după ce solicitantul face plata produsului online sau în sala de curs pe adresa București.83. Poate adresa întrebări în rubrica de mai jos și imediat primește răspuns. Toate materialele sunt livrate în format PDF sau Powerpoint Presentation.

  • Exercițiile de dicție pentru adulți sau copii, exercițiile de memorie pentru adulți sau copii sunt vândute în prezent doar în format digital.

  • Toate produsele de pe această pagină au drepturile rezervate, sunt patentate la AGEPI, iar distribuirea, copierea, fotocopierea și multiplicarea lor este strict interzisă. 

Adresează o întrebare despre produs